e
sv

Survivor Cumali Akgül Kürt mü?

Survivor elemeleri arasında yer alan cumali akgül hakkında önemli bilgiler vereceğimiz Survivor Cumali Akgül Kürt mü? başlıklı makalemizde, survivor eleme adayları kimler konusuna da değineceğiz. Bilindiği üzere Iğdır'dan yola çıkıp İstanbula kada 50 gün süren bir yolculuk yapan cumali akgül, survivor programında en çok ses getiren oyuncu arasında yer almıştı.
survivor cumali akgül kürt mü
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Survivor elemeleri arasında yer alan cumali akgül hakkında önemli bilgiler vereceğimiz Survivor Cumali Akgül Kürt mü? başlıklı makalemizde, survivor eleme adayları kimler konusuna da değineceğiz. Bilindiği üzere Iğdır’dan yola çıkıp İstanbula kada 50 gün süren bir yolculuk yapan cumali akgül, survivor programında en çok ses getiren oyuncu arasında yer almıştı.

Cumali akgül’ün hayatını bir sonraki makalelerimize değineceğiz, bu nedenle bu makalede onun kürt olduğunu merak eden ziyaretçilerimizin merakını gidermek istiyoruz. Duygu çetinkaya survivor elemelerinde ses getiren bir performans sergilerken aynı şekilde survivor cumali akgöl konuşmaları da büyük yankı uyandırmıştı.

2018 Survivor elemeleri arasında yer alıp 2018 survivor şampiyonu olan isim büyük bir ödüle layık görülmektedir. Survivor katılma koşuları içinde önemli bilgiler yer almasa da, dikkat çekilmesi gereken birkaç kural olduğu bilinmektedir. Lafı daha fazla uzatmadan Survivor Cumali Akgül Kürt mü? konusunu açıklığa kavuşturalım.

survivor cumali akgül kürt mü

survivor cumali akgül kürt mü

Survivor Cumali Akgül Kürt mü?

Survivor en iyi oyuncuları arasında yer alan cumali akgül kürt müdür? soruları hayli uzun süredir merak konusu olmuştur. Bu konumuzda cumali akgül kürt müdür yoksa türk müdür konusunu ele alacağız. Belirtiğimiz gibi Iğdır’dan İstanbul’a bir yolculuk serüveni oluşturan cumali akgül aslen Iğdır’lıdır. Iğdır’da yaşayan nüfuz kriterlerine baktığımızda Kürtlerin yoğunlukta olduğu bir bölge olduğu için Cumali Akgül’ün Kürt olduğunu tahmin ediyoruz.

Cumali akgül survivor performans olarak şahane bir performans sergilemiş olsada, diğer oyuncular gibi bazen çeşitli risklerle karşılaşmaktadır. Servivor oyuncuları arasında en iyi performansı sergilediği için sevilmeyen bir tip olan Cumali Akgül, aslında konuşma ve kendisine has uslubu ile herkesin gönlünde taht kurmuştur. Iğdır’dan 1500 Kilometre yürüyüp programa katılarak bir ilki gerçekleştiren oyuncu sergilediği performans ile servivor son elemeler arasında yer almıştır.Servivor’ün en son eleme adayları arasınd ayer alan cumali akgül’ün yeni oyunlardaki performansı herkesi meraklandırmıştır.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Survivor Cumali Akgül Kürt mü?