e
sv

Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018

Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 makalemizin devamında kutlu doğum etkinliklerini canlı yayınla veren kanalları paylaşmakla devam edeceğiz. Bu başlığımızdan sonra makalenin sonunda Diyarbakır kutlu doğum miting tarihini de verip makaleyi sonlandıracağız.
diyarbakır mevlüt miting etkinlik tarihi 2018
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Peygamber sevdalıları 2018 yılında yapacağı kutlu doğum etkinlik tarihlerini açıkladı. Bu makalemizde Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 hakkında bilgilendirici bir makale yazmakla beraber, Diyarbakır kutlu doğum etkinliği ne zaman?, Diyarbakır kutlu doğum etkinliğe gelen konuklar, Diyarbakır kutlu doğum etkinliğine katılan sanatçılar gibi birçok soruları kafanızdan silmiş olacağız.

Kutlu doğum haftasının yaklaşması ile peygamber aşıkları arasında şimdiden bu büyük günü manevi olarak yad etmenin telaşı kaplamış durumda. Her yıl düzenledikleri kutlu doğum etkinlikleri ile halkın arasında büyük beğeni alan Peygamber Sevdalıları Platformu, bu yılda bir çok merkezde dev kutlu doğum etkinliklerini yapmaya çalışacaktır.

Diyarbakır Mevlüt mitingi başta olmak üzere birçok şehirde peygamber sevdalıları miting düzenleme dışında her eve bir kitap etkinliği ile ücretsiz olarak siyer kitapları dağıtacaktır. Söz konusu dağıtılan kitap “Peygamber’den Dersler 63 Hadis-i Şerif” adındaki hadis kitabı olacaktır.

Peygamber sevdalıları platformu’nun daha önce düzenlemiş oldukları birbirinden faydalı etkinlikleri olmuştur. Bunlardan biri olan Kdss yani Kutlu doğum siyer sınavları halk arasında büyük rağbet görüp, yüz binlerce kişinin katılmalarına vesile olunmuştu. Kdss sınavında verilen hediyelerden bazıları Umre, Bilgisayar gibi hediyeler iken bazıları ise Bisiklet, Kitap, Altın ve Saat olmuştur.

Bu makalemizdeki amaç diyarbakır mevlüt etkinliği ne zamandır? sorularını soran ziyaretçilerimizin kafalarındaki soruları gidermektir. 2018 kutlu doğum mitingi ne zamandır sorusu soran kullanıcılar bu paylaşımımız sayesinde hem kutlu doğum haftasını öğrenmiş olacaklar hemde kutlu doğum miting tarihini öğrenmiş olacaklar. Kutlu doğum haftası ne zamandır? sorularını da bulabilecekler. Ayrıca ileriki dönemlerde okullardaki derslerde faydalı olması açısından kutlu doğum pano örneklerini de sitemizde paylaşacağız.

Kutlu Doğum Mitingi Canlı Yayın İzle

Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 makalemizin devamında kutlu doğum etkinliklerini canlı yayınla veren kanalları paylaşmakla devam edeceğiz. Bu başlığımızdan sonra makalenin sonunda Diyarbakır kutlu doğum miting tarihini de verip makaleyi sonlandıracağız.

Kutlu doğum mitingleri yerli ve ulusal olmak üzere birçok tv kanallarında canlı olarak verilmektedir. Bu kanalların başında Rehber tv ve Kudüs Tv bulunmaktadır. Sizlerde rehber tv frekans bilgilerini sitemizde bulup, rehber tv kanalını televizyonunuza ekleyerek bu manevi ortamı evinizde de hissedebilirsiniz.

Sitemizde paylaştığımız rehber tv frekans bilgilerini arama kısmından rehber tv yazarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanında Kudüs Tv’de Diyarbakır mevlüt etkinliğini canlı olarak yayınlayan bir diğer kanal olacaktır. Kudüs tv frekans bilgilerini de rehber tv gibi sitemizde bulabilirsiniz.

2018 Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi: 22 Nisan 2018

Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 başlıklı makalemizin sonuna gelirken yukarıda belirttiğimiz gibi Diyarbakır Mevlüt Mitingi tarihi 22 Nisan tarihinde olacaktır. Diyarbakır mevlüt mitingi nerede olacaktır veya diyarbakır kutlu doğum mitingi yeri gibi sorular soran ziyaaretçilerimizin sorularını da cevaplamak için miting yerini de açıklayacağız.

Diyarbakır Kutlu Doğum Mitinginin yeri son 2-3 yılda kutlu doğum mitinglerinin düzenlendiği, Mevlüt Parkı Miting alanı olacaktır yani eski ismi ile Newroz Parkı’nda miting yapılacaktır.

 

Kaynak; Peygamber Sevdalıları Platformu

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Diyarbakır Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018