e
sv

İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018

Bilindiği üzere istanbulda en kalabalık kutlanılan islami mitingler arasında yer alan kutlu doğum mitingleri, bu yıl da peygaber sevdalıları platformu tarafından yeniden yad edilmektedir. İstanbul kutlu doğum tarihlerini bu yıl 29 Nisan 2018'de kutlanılacaktır.
istanbul kutlu doğum miting etkinlik tarihi 2018
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sitemizde daha önce paylaştığımız diyarbakır ve batman kutlu doğum miting tarihlerinden sonra bugünkü makalemizin başlığı İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 olacaktır. Bu makalemizde İstanbul kutlu doğum tarihleri hakkında bilgiler verip, istanbul kutlu doğum mitingini canlı yayınlayan kanallar gibi birçok konu üzerinde detaylı bilgiler vereceğiz.

Bilindiği üzere istanbulda en kalabalık kutlanılan islami mitingler arasında yer alan kutlu doğum mitingleri, bu yıl da peygaber sevdalıları platformu tarafından yeniden yad edilmektedir. İstanbul kutlu doğum tarihlerini bu yıl 29 Nisan 2018’de kutlanılacaktır.

İstanbul kutlu doğum etkinlik yerleri ise her yıl mitingin düzenlendiği alanda düzenlenecektir. Kutlu doğum şiirleri ile etkinliklere renk katılırken, peygamber sevdalıları ilahi ekipleri de etkinlikte çeşitli eserleri seslendireceklerdir. Kutlu doğum haftası ne zamandır? soruları ile karşımıza çıkan kişilerin kutlu doğum haftasının nisan ayının içinde yer alan bir haftada olduğunu bilmeleri gerekmektedir.

Kutlu doğum hangi takvime göre kutlanıyor? sorularını soran ziyaretçilerimiz daha önce hicri takvime göre kutlandıklarını bilmeleri gerekir. Daha sonra devletin yeni bir kural getirip, kutlu doğum etkinliklerine sadece Mevlidi Nebi adıyla izin verdiklerini açıklamalarından sonra da, kutlu doğum etkinliklerin miladi takvime göre de kutlanıldığı tahmin edilmektedir.

Kutlu Doğum Mitingi Canlı Yayın İzle

İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 makalemizin devamında kutlu doğum etkinliklerini canlı yayınlayan tv kanalları üzerinde duracağız. Bilindiği üzere islami kanallar arasında yer alan Rehber tv ve Kudüs Tv kutlu doğum etkinliklerini yayınlayan ilk kanallar olarak karşımıza çıkmaktadırlar.

Rehber Tv kime bağlıdır? sorularını yönelten ziyaretçilerimize karşı belirtmek isteriz ki, rehber tv peygamber sevdalılarının içerisinde yer alan bir oluşum olduğundan ötürü hem hazırladıkları programlar ilgi çekmektedir hemde kutlu doğum etkinliklerini canlı olarak yayınlamaktadırlar.

Evlerinde rehber tv frekans bilgileri bulunmayan kişilere kolaylık olsun diye sitemizde Rehber Tv frekans bilgilerini paylaşmış bulunmaktayız. Sizlerde paylaştığımız içeriğe ulaşacarak kanalı televizyonunuza ekleyebilir ve kutlu doğum etkinliklerini canlı olarak evinizde izleyebilirsiniz. Böylece manevi bir atmosferi evinizden hissetmiş olacaksınız.

2018 İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi: 29 Nisan 2018

İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018 başlıklı makalemizin sonuna gelirken üstede belirtiğimiz gibi İstanbul kutlu doğum miting tarihi 29 Nisan 2018 olarak geçmektedir. Peygamber sevdalıları platformunun paylaştığı takvime göre 29 Nisan’da yapılacak olan etkinliğe şimdiden hazırlıklar başlanmıştır.

İStanbul kutlu doğum mitingine katılan konuklar arasında sürpriz konuklar yer alırken, İstanbul kutlu doğum mitingine katılan sanatçılar arasında ise peygamber sevdalıları sanatçılarının yer alacağı belirtildi. Selami Güneş’in de aralarında olacak sanatçılar, etkinlikte yeni çıkan peygamber sevdalıları müziklerini seslendirecekler.

******************************************************

İLGİLİ YAZILAR: 

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

İstanbul Kutlu Doğum Miting Etkinlik Tarihi 2018