e
sv

2018 Kpss Soruları Nasıldı

22 Temmuz 2018 tarihli kpss sınav soruları hakkında bilgiler vereceğimiz 2018 Kpss Soruları Nasıldı başlıklı makalemizde internet ortamında paylaşılan kpss soruları ile kpss yorumları hakkında bilgiler vereceğiz. Özellkle kpss sınavına giren kişiler kpss zor muydu soruları ile karşılaşırken birçok kişi bu soruların zor olduğunu belirtmişlerdir.
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

22 Temmuz 2018 tarihli kpss sınav soruları hakkında bilgiler vereceğimiz 2018 Kpss Soruları Nasıldı başlıklı makalemizde internet ortamında paylaşılan kpss soruları ile kpss yorumları hakkında bilgiler vereceğiz. Özellkle kpss sınavına giren kişiler kpss zor muydu soruları ile karşılaşırken birçok kişi bu soruların zor olduğunu belirtmişlerdir.

İşte sosyal medyada birkaç Kpss yorumu;

2018 Kpss Soruları Nasıldı

Paranızı boşa harcamayın derim. kpss 2018 cevapları diplomasızın istemediği hiç kimse işe alınmayacak. Bu pazar KPSS var diye cumaya gidip bu sabah, namazına kalkan arkadaşlarımı karşılamaya gidiyorum. Umarım dinden çıkmazlar.Kpss ‘ye girecek biri sabah Aziz Sancar CHP cumhurbaşkani adayıydı diyor, Ortalıkta bir yanık kokusu…

Üniversite sınavı da dahil hayatımda girdiğim en stresli sınavdı. O heyecan, o endişe,panik atak belirtileri ve günümüzde daha zor. kpss 2018 soru ve cevapları kpss soru kitapçığı 2018 herkese emeğinin karşılığını almasını dilerim. 2010 kpss de yaşanan haksızlığı gidermediginiz sürece insanlara başarılar dilemenizin hiçbir anlamı yok iyiyi oynamayın iyi olunSon on yıldır ilk defa kpss ye girmedim lakin ne sordular diye merak etmiyor değilim, sınavkeş olmak böyle bir şey!

Lan biz enayi miydik oturup eşşek gibi çalıştık bunca zaman? Sordukları sorulara bak. Tuhaflık desen var saçmalık desen var ucu açık sorular da var. Üstüne bir tutam çeldirici seçenekler koymuşlar ooh miss. Şimdi 1 yıl boyunca yatarak sınava girenle 1 yıl boyunca çalışan aynı puanı alacak. Welcome to ÖSYM.

Ansiklopedi sayfası kadar ıslahat yapan II.Mahmuttan Abdülmecit Abdülaziz den 1 tane soru yok. Anayasa değişikliğine boşuna çalıştık adamlar dalga geçmiş resmen sormamakla. Siyasi antlaşmalardan 1 tane soru yok. Coğrafya koridorlardan tüik verilerinden 1 soru yok. Turizmden tarımdan adamakıllı 1 soru yok. Osmanlı kuruluştan yükselmeden adam akıllı 1 soru yok.  Aynen öyle oluyor kardeş ben yatarak girdim 2014 de o kadar çalışıp girdiğim sınavdan daha yüksek alırım bence.

2018 Kpss Sınavına Girenlerin Yorumları

Anayasada koruma altında olmayan ne yaptınız. Büyük selçuklu zamanında ilk defa gorulen yapı medrese. Gaznelilerde fazla gelişme gösteremeyen anıt mezar geleneği Selçuklular Dönemi’nde büyük gelişme göstermiştir. Selçuklularda anıt mezarlar “Türbe ve Kümbet” şeklinde yapılmıştır. Bu gelenek Beylikler Dönemi’nde de devam etmiştir. NOT : Kümbet : Konik veya piramit bir külahla örtülen mezarlara denir. Türbe : Kubbeyle örtülü mezarlara denir.

KPSS sorularını inceledim. Öyle sanıyorum ki kamu kurumlarında artık atom parçalanacak. Bu sınava girip 50 bile alamayacak çok sayıda profesör var. kpss 2018 soru ve cevapları hatta tv’lerde utanmadan “KPSS Sınavı” diyorlar. “ÖSS Sınavı” diyen bir profesörle birbirimize girdik geçmişte. Hassas konudur. Ablamı KPSS‘ye götürüdm. 2 tane İnternet kafe var ikisi de kapalı. Çocuk diyor abi normalde açık kpss soruları ne zaman yayınlanacak olurdu şimdi. Bir insan size kızmak istiyorsa dünyanın en iyi insanı da olsanız ösym kpss 2018 soruları bir neden bulur, aynı şekilde affetmek istiyorsa dünyanın en kötü insanı da olsanız affeder. Bu sizin iyi Ya da kötülüğünüzle alakalı değil karşıdaki insanın size ne kadar değer verdiğiyle alakalıdır.

Kpss soruları nasıldı

KPSS Hatta bedelli işini bir kanuna bağlayın.Profosyonel bir askerin devlete aylık maliyeti üzerinden yükümlü olduğu ay kadar örneğin kısa donemse 6 Ay *5bin gibi uzun dönem yükümlü 12ay,*5bin yapın her yıl kanunla ugrasmayin.Gitmeyen bir profosyinelin maliyetini karsilasin. Kpss soruları nasıldı ablam kpss sınavına girdi dışarda gölgede oturup kitap okuyorum millet bana sanki kpss soru kitapçığı 2018 kötü bir şey yapıyormuşum gibi bakıyor amk! Anlamıyorum ben sizi… Kpss soruları nasıldı kamu Personeli Seçme Sinavina (KPSS) girecek olan tum kardeşlerime üstün basarilar dilerim.. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Kpss soruları nasıldı Ey Rabbim! mezun olan kardeşlerimizin atanma kaygısı olmadan hayırlısıyla tez zamanda mesleklerinin başına geçebilecekleri bir sitemin ülkemize gelmesini lütfundan ihsan et! Kpss öncesi biri geldi arkadaşımı kaybetti diyo nasıl yaptınız bende yapayım ösym kpss 2018 soruları dedim nasıl yani diyo. Abim KPSS‘ye giricek diye yanında geldim kantinden bisküvi alıyım dedim 2.5 liramış soygundur bu bunu direk mahkemeye taşıcam 2.5 lira bisküvi mi olur vatansız fetöcüler. KPSS’ye girecek memur adaylarımıza başarılar diliyorum. Rabbim haklarında hayırlı olan neticeyi almalarını nasip etsin.

Sözel mantık ve sayısal mantık sorularını şükürler olsun zorlanmadan yaptım. Şu ölen tarihçi kimmiş yaw? Bernard Lewis.  Şu bir gerçek ki sınav asla bilen ile bilmeyeni ayırt edecek bir sınav değildi. Yazıklar olsun ÖSYM! O tarih ve o aptalca coğrafya sorulari cidden çalışmaya değmezmiş.! Okadar anayasa değişikliği çalıştık 1 tane çıksaydı bari. Aynen çıkması gerekiyordu, yakın dönemlere ait ne spordan ne anayasadan hiçbir şey yoktu. 1 tane anlaşma çıkmadı . Dagılma dönemi çıkmadı abdülaziz mecit hiçbiri çıkmadı way anasını.

Kpss Sınav Yorumları 2018

En çok caliştığım uğruna 6 soru bankası bitirdiğim Coğrafya bugün beni mahvetti.Kim 500 bin ister gibi bi sınavdı zor desem zor değil,kolay desem kolay değil bi garipti. Kesinlikle soru basit değil ama saçmaydı. Kesin bir şey var diye düşünmekten süre bitti. Toplasan on tane bilgi sorusu yoktu. Hafizami zorladigima degmezdi, calismadan girsen daha cok net yapardim bence. sınav nasıl geçmiş olursa olsun artık üzmeyin kendinizi.. imkanınız varsa kafa dinleyin sevdiğiniz şeyleri yapın bu hiçbir seyin sonu degil.

Zeytin ağacı su isteseydi yazın kurak olan yerlerde değil de Karadeniz bölgesinde daha çok yetişirdi. Dogru cevap sulama olabilir ama agac sayisi mantiksiz bir neden. Bulunduğum bölgede eskiden daha az ağacımız vardı daha çok ürün elde ediyorduk son yıllarda ağaç sayısını arttırdık fakat sulama olmayışından dolayı ürün sayısı yarıya düştü, soruya nereden baktığın önemli suda önemli ağaç sayısıda ama iki durumda önemsizleşebilir.

GAP projesi ile zeytin üretiminin arttığını biliyormuydunuz mesela? Yada yapılan çalışmalar sonucunda üretim artınca daha çok kazanalım diye ağaç sayısı arttırıldığını? Sorunun orjinalinde illa bi ipucu olduğunu düşünüyorum aksi halde soru hatalı olur. Not:Sınava girmedim burda yazılan kadarıyla cevaplıyorum. Soru bana gore hatali tabi osym ye gore hatasizdir.. ama cografya cok ters koseydi o kadar da soru bankasi yuttum. Hocam sulama varsa ağaçlar hemen yetişir mi zeytin ağaçları hem bir sene meyve verir bir sene de vermez eğer ağaç sayısı fazla olursa ürün artar

İlk öğretim ortaöğretim üniversite eğer kpss soru kitapçığı 2018 bana küçükken deselerdi bunca yıl okuyacaksın ve sonunda bir sınav var o sınavı geçersen iş bulacaksın diye vallahi billahi okumazdim. Kpss soruları nasıldı akp’nin istemediği hiç kimsenin devlet memuru olamayacağı ülkede milyonlarca insan #KPSS sınavında ter döküyor. Kpss soruları nasıldı bu ülkede hakimler, savcılar bile Akp’nin referansıyla atanıyor Ne diye aylarca boşuna emek ediyorsunuz gidin en yakınınızda ki Akp Gençlik Kollarına üye olun. KPSS ye giren herkese başarılar. Umarım hak eden ve o işi gerçekten bilen kişiler kazanır ve de atanır.

2018 kpss soruları nasıldı

KPSS sınavına katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.Elbette herkes devlet memuru olacak değil.Özel sektör kamunun verdiği mali ve sosyal hakları vermeli, gençlerimiz de KPSS ‘ye hazırlanır gibi özel sektörün aradığı nitelikleri kazanmak için çalışmalı.

2018 kpss soruları kpss soruları ne zaman yayınlanacak nasıldı tıpkı G7 ülkeleri gibi. Ablam bu sabah uykusu daha kpss yorumları tatlı geldiği için “gribim” bahanesiyle annemin yüz seksen tl verdiği kpss sınavına girmedi. Bu kız birini uykusundan daha çok severse o kişiyle evlendiricem. 2018 kpss soruları nasıldı kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek tüm kardeşlerimize gönüllerinden geçen hedeflere ulaşmaları temennisiyle başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

KPSS bir başlangıç değil bir sondur bundan sonra ya memur olarak yada özel sektör çalışanı olarak yada zengin bir koca bularak hayatiniza devam edeceginiz eğitim hayatının son noktasıdır. 2018 kpss soruları nasıldı hayvan gibi zor topladığın belgeleri, kpss 2018 cevapları 40 dakika sıra bekledikten sonra masasına ulaştıktan sonra; yan masadaki arkadaşınla muhabbetini 2 dakika daha sürdürdükten sonra dönüp gevşek gevşek SİSTEM YOK diyecekseniz KPSS yi inşallah kazanamazsınız arkadaşlar. kpss soru kitapçığı 2018 bir insan size kızmak istiyorsa dünyanın en iyi insanı da olsanız bir neden bulur Ve kızar. Şuan siz sınavdasınız çıkınca anne baba çevre kızar diye şeeetmeyin siz doğru olansınız onlar yanlış

KPSS ye girecekseniz yanınızda götürmeniz gerekenler. 2018 kpss soruları nasıldı 1. Nüfus cüzdanı 2. Parti teşkilatından bir akraba 3. Sosyal medyada paylaşılmış oy pusulası 4. Sınırsız yalama teknikleri Bunların dışında kalan liyakat, adalet duygusu, iyi bir eğitim, bunlar hep fasa fiso. 2018 kpss soruları nasıldı 6 kuzen 4 yiğenim #KPSS ye girmek için dünden beri misafirlerimdir. Daha doğrusu ösym kpss 2018 soruları başımın belası oldular:) hepsinin de psikolojileri bozuk. Sınava onlar girdi ama sınav da bana.. anlatabildim mi

2018 kpss nasıldı

KPSS ye girmek için gösterdiğiniz çabayı simit satarak gösterseniz çok daha mutlu olursunuz. Paranızın ve zamanınızın düşmanı KPSS. Sınav için erken uyanıp duşumu alacam ve güzelce hazırlanacam. Kendi sonuna böyle giden bi ben varım bir de Bihter Ziyagil. Canım dostlarımın rakip sayısı azalsın diye #kpss ye girmedim. 2018 kpss nasıldı çünkü dost kara günde belli olur. Çünkü kardeşlik bunu gerektirir

Ablamla KPSS için geldim onu beklerken parkta bir kadının kızımın evlendiği adam okumuş kız istemiyordu bizde okutmadık dedi.Birde istemeyen insan komisermiş. Siz nasıl bir cahilsiniz, nefret ediyorum sizden. KPSS de devlete ödenen para problemlerini çözüp, hazine, ekonomi kpss yorumları, kpss soruları ne zaman açıklanacak ve maliye ile ilgili herşeyi bilen ama matematikten sıfır çekenlere selam olsun… Beyin Bedava!!! Kapıda kalan hayaller, verilen emekler, boşa giden bir yıl. ÖSYM`nin okul girişine taktığı saatin Türkiye saatinden 4 dakika ileri olması ve içeri alınmayan gençler. Yazık oldu!

2018 kpss soru cevapları

Size kpss‘ye 5 dk kala yaşadığım bir durumu kpss 2018 soruları anlatmak istiyorum; Bir kız ilahiyat fak. yerini soruyor karşıdan bir çocuk uzaktan bağırarak ona yardım ediyor ama yanlış tarif etti yolu sfhjhjhh Bu nasıl bir rakip eleme metodur shjhh

Üç senedir şehir dışındaki bir ünivde okuyup, orda sınav yerini bulamam diye aile evinin olduğu ilçenin uzak mesafedeki hiç bilmediğimiz İLİNİ sınav yeri olarak tercih etti, bu değil ama sınavdan sonraki tercihleri sizi ürkütsün çünkü çok zekidir. Birkaç gün ablamda kaldım. 2018 kpss nasıldı kpss 2018 cevapları yeğenlerimin canı sıkılmasın diye sürekli oyun oynadım parka götürdüm. Evime dönünce bir tanesi (8) şey demiş “bu da gece gündüz oyun oynamak istiyordu ağlamasın diye oynadım.”

2018 soru ve cevapları

Kamu Personeli Seçme Sınavı’na kpss yorumları girecek tüm kpss soruları ne zaman yayınlanacak kardeşlerimize gönüllerinden geçen hedeflere ösym kpss 2018 soruları ulaşmaları temennisiyle başarılar ve kolaylıklar diliyorum. KPSS’ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Keşke KPSS’ye bir sene çalışmak yerine bir sene torpil bulmak için çalışsaydınız kpss soruları açıklandımı hiç olmazsa kafanız rahat girerdiniz sınava..(ülkenin hali) 6 yıl üst üste kpss‘ye giren ablam az önce arayıp kendimi bu sene boşluğa düşmüş gibi hissediyorum dedi.

Tüm #KPSS survivorlarina başarılar dilerim. 2018 kpss nasıldı Allah emeklerini boşa cikarmasin. Ümitleri filizlensin hepsinin. KPSS Saat tam 09:35 tam tamına 25 dakikam var kpss sınavı nasıldı dedim kendime. kpss 2018 soru ve cevapları o bunaltıcı hava da koşarak taksi kpss yorumları, kpss soruları ne zaman açıklanacak aramam, insanların size meraklı gözlerle bakması… Bu da yetmezmiş gibi hayal kırıklığıyla daralan yüreğim… KPSS imtihanına giren tüm kardeşlerimize Allah’tan hayırlı muvaffakiyetler dilerim. Rabbim gönlünüze göre hayırlı neticeler ihsan eylesin

kpss soruları yayınlandımı

Kpss Sınavına giren herkese geçmiş olsun. Bizi bu sınava mahkum edenler utansın. 85 puan alacak net sayısına ulaştığım halde Fetöcülerin soruları çalıp her soruyu doğru yapması sonucu puanımın 76 düşmesindenden sonra girmedim bu sınava. Umarım herkes kpss 2018 soruları hakettiği puanı alır…. KPSS girecek arkadaşlara başarılar dilerim. 2018 kpss soru cevapları bi kpss soru kitapçığı 2018 dönem bende girmiştim 87 aldim bi ise yaramadı. kpss soruları kpss 2018 cevapları yayınlandımı çünkü feto o dönem soruları çalmış 🙂 2010 da bütün soruları çalmalarına rağmen zor şer kpss yi kazandım gelir uzmanlığı için borç para buldum ankaraya sınava girdim orda da soruları çaldılar güya kazanamadım. kpss soruları yayınlandımı kazanamayan insanların puanını bile açıklamadılar. Dünya ahiret hakkımı helal etmem bu şerefsizlere.

Kpss soruları çalındığında lağım faresi gibi deliklere kpss yorumları kaçan FETÖ’nün piçleri şimdi çıkmış adalet istiyor. Neden bizlere bir şey olmadı da ösym kpss 2018 soruları sizlere oldu? Çünkü o bokun içinde hepiniz yediniz o boktan zerre üzülmüyorum sizlere. Geberin acınızdan haksız köpekler. “Bu da mı oldu, bunu da mı gördük” soruları kafalarınızda uçuşur, beyninizin içini kemirir.

Bu anlar zordur, sabır kpss soruları açıklandımı ve metanet gerektirir. Şayet devlet soruları çaldırmaz, aldiginiz puan ile tam bir yere girecekken haksız yere mulakatta kalmaz, atandığını hastanede dayak ya da atandığınız şehirde teröre kurban gitmez, eşinizden ayrılmaz, KHK ile işinizden olmazsanız hayırlı olsun #KPSS !!

Oğlumun,KPSS puanı 90,sıralamada 8.durumda.Yazılıyı geç.Mülâkatta soruları bil.30 kişi alınacak BTK’yı kazanama. kpss 2018 yorumlar Allah’tan revamı. 2018 kpss soru cevapları bu haksızlığı kim önleyecek.Allah’a havale ediyorum.Hakkımızı helal etmiyorum.Lütfen mağduriyeti kpss sınavı nasıldı giderecek makam yokmu. kpss soruları yayınlandımı sınav çok kolaydı bu soruları da yapamayan gerizekalıdır.

Bir yada iki tane boşum var diğerlerini yaptım. sınav saati kaçtı bu arada ? Kpss ye girecek kpss yorumları, kpss soruları ne zaman açıklanacak arkadaşlara şans diliyorum.. kpss soruları yayınlandımı umarım sakin olup soruları güzel okuyabilirsiniz… Telaş etmeyin… kpss 2018 soru ve cevapları basarabilirsiniz. KPSS günüm tuvalete giricektim ki kız sifon çalışmıyor kpss 2018 soruları götüremedim demesiyle başladı. Bokunu buraya mı sakladın ya? Giremedim tabiki tuvalete ben pinpirikli insanım. Kpss de çişli çişli çözcem soruları mutlu musun!???

kpss sınav soruları 2018

Atama sayıları düşük, 2017 KPSS’den mülakata da girdim, tercih yaptım yarın sonuç açıklanacak böyle bir durumda çalışmak imkansızlaşıyor.. kpss sınav soruları 2018 saçma sapan yorum yapmanın anlamı yok. Yarın KPSS den çıkıp nişana gideceğim. O yüzden sınava kpss soruları kpss yorumları ne zaman yayınlanacak düğüne gider gibi gireceğim. kpss sınav soruları 2018 öyle birini görürseniz kpss soru kitapçığı 2018 hüsnü niyetle yorum yapın kurban olayım. kpss 2018 yorumlar Atatürk’ün kılık kıyafet inkılapları anlatılırken ” Bunu ballandıra ballandıra iyi bir şeymiş gibi anlatmanız doğru değil.” diyen tesettürlü arkadaş.. kpss sınav soruları 2018 sen de olayları çok yanlış anlayan taraftasın (yarın KPSS var yorum yapma (!) )

kpss sınav soruları 2018 Instagramdaki kpss sayfalarının paylaşımlarının altına anında yorum yapan tayfa umarim hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız. kpss sınav soruları 2018 1 sene boyunca sıkı kpss sınavı nasıldı çalıştınız. Kpss’ye son üç gün kala ders çalışıp kpss soruları açıklandımı dershaneci tayfaya diss attığım çelınç videomu yutup kanalımdan izleyebilirsiniz layklamayı ve yorum yapmayı unutmayın.

kpss sınav soruları 2018 önceki tiviti görmediğim için yorum yapamayacağım kpss yorumları, kpss soruları ne zaman açıklanacak şiddetin hiç biri meşrulaştırilamaz meslektasiniz olduğu için ekstra bi hassasiyet duymuş olabilirsiniz. 2018 kpss soru cevapları ailesine kadar düşünmek hoş bı davranış

2018 kpss yorumları

Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza Allahın selamını iletiyorum. Ösym de KPSS sınav görevi almak için başvurumu yaptım bana çıkmadı. 2018 kpss yorumları ama bana çok yakın öğretmen bir akrabam kesinlikle başvuru yapmadı ama oma sınav görevi verildi bu haksızlıktır kpss 2018 cevapları bilgilerinize arz ederim. KPSS herkese başarılar diliyorum Rabbim izni zihinlerini açık eylesin sorular kolay gelsin. kpss 2018 soru ve cevapları Rabbim herkese hayırlı bir gelecek nasip eylesin inşallah

KPSS derdim yok ama ben de bugün direksiyon sınavını geçtim, bu sayede yaya geçitlerinde aklı başında olan her insan gibi yayalara yol verecek bir vatandaş daha kpss yorumları ülkeye katıldı. 2018 kpss yorumları kendi kardeşleri, çocukları, eşleri kendi ailelerin den birileri

2018 kpss yorumları

kpss soru kitapçığı 2018 sınava girerken dışarıda gürültü yapan aileler nasıl bi vicdandır bu. kpss 2018 yorumlar amcam teyzem teyzemin küçük oglu, teyzemin büyük kpss soruları ne zaman yayınlanacak oglu, eniştem, halam, halamin kizi, Dayim, dayimin büyük oglu, dayimin kizi, dayimin damadi, kiz tarafi, kiz tarafinin amcasi, kiz tarafinin dayisi… bunlari devlete nasil yerlestiririm? #KPSS ile denedik olmuyor..

2018 kpss yorumları içerde sınava girenler için zaman su gibi akarken ben yerde karıncaların çalışkanlığını izliyorum zaman geçsin diye. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sınava giren tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. kpss 2018 yorumlar herkesin kendi emeğinin karşılığını alacağı KPSS dönemlerini hep beraber görürüz inşallah. En çokta ankara’da dayısı olmayanlara Allah yardım etsin. 2018 kpss yorumları benim adamım değil, kpss 2018 yorumlar işin adamı atanır inşallah. Vesselam. Sabah uyandık hazırlandık giriş belgesini ve kimliği aldık sınav yerinde doğru yola çıktık. Arkadaşım kimliğini düşürdü ve kaybetti bulamadık. kpss 2018 yorumlar nüfus müdürlüğüne gidiyoruz ama kapalı. Şimdi 1 yılı boşa gitti ve 2 yıl daha bekleyecek, sonunda da atanır mı bilinmez…

kpss sınav yorumları

Kazanamayan arkadaşlara teselli için takıldıkları kafe ve kahvehane sahipleri ücretsiz ikramlarda bulunmalı ne de olsa en az 1 yıl daha onlar kazanacak. kpss sınav yorumları yoksa millet kırathanelerinde keök bilem veriyorlar. Sınava giren herkese geçmiş olsun. kpss 2018 cevapları bizi bu sınava mahkum edenler utansın. 85 puan alacak net sayısına ulaştığım halde kpss soru kitapçığı 2018 Fetöcülerin soruları çalıp her soruyu doğru yapması sonucu puanımın 76 ya düşmesindenden sonra girmedim bu sınava. Umarım herkes hakettiği puanı alır….

kpss 2018 soru ve cevapları bir insan size kızmak isterse dünyanın en iyi insanı olsanız da bir neden bulur ve kızar. kpss sınav yorumları şuan siz sınavdasınız çıkınca anne, kpss yorumları baba kızar diye şeeetmeyin siz doğru olansınız onlar yanlış. kpss sınav yorumları aramızda konuşuyoruz abim lgs sınavına girmiş ben oks kız kardeşim sbs küçük kardeşim teog kpss soruları açıklandımı aslında aynı hepsi liseye geçiş sınavları, sınav sisteminin kısa sürede kıvırttırma süreci neyse kpss de olanlara selamlar. KPSS de haketmedigi halde topril yaparak atanan insan evlatları bakın burda biyerde mutlaka atanmak için bekleyen hakettiği puanı alıp ama torpil yaptırmadığı için atanamayan hakkını yediğiniz biri vardır

2018 kpss sorularının cevapları

Istiklâl marşının yazıldığı yer taceddin dergahı bunu kafadan uydurdum doğru cikti. Osmanlınin 1. Dünya savaşı sırasında uyguladığı iskan politikası neyle alakaliydi. Türkiye nin Parelel meridyen ile ilgili konumu var di birdr. Harbord raporu mandacılık. 


Tarihte bi soru vardı o sanat dalıyla uğraşanları vermişler şu şu çeşitleri vardır demiş şıklarda ebru minyatür tezhip falan vardı var mı hatırlayan Cevap hattat. Hocam ben de mi bir sıkıntı var? Türkçe her sınavda inanılmaz vaktimi alıyor bunda da aldı yani siz nasıl yapıyorsunuz. Hızlı okuma tekniklerini falan mı çalıştınız ne yaptınız?Su kaynaklarından en çok yararlanılan diyordu ben önce çıldır işaretledim sonra sildim boş..

Şu içi daire köşelerinde 3 tane kare olan soruların cevaplarindan biri X=4 biri A+B+C=6 yaptim siz ne yaptınız bide diğer soruyu hatırlayan varmı? Şu kenarlardan 1 er cm bırakılırsa 5 kare daha sığar sorusunda karenin bir kenarini mi ne soruyordu 4 yaptım ben onu ama emin değilim hatirlayan varmı?

Sınavı biten lisans arkadaşlarıma gözünüz aydın demek istiyorum. Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin, şimdi tecrübe edindiğiniz için önlisans kpss çalışan arkadaşlarınıza ne önerirsiniz. Şöyle çalıştım ve işe yaradı dediğiniz durumlar nelerdir… Veya şöyle çalıştım hiç faydasını göremedim dediğiniz durumları paylaşır mısınız

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

2018 Kpss Soruları Nasıldı