e
sv

Yks Okul Puanı Ekleme

Yks sınav sonuçlarının açıklanması ile çoğu öğrenci Yks tercih robotuna gözlerini çevirmiş durumda. Bizler Yks Okul Puanı Ekleme makalemiz ile yks puanları hakkında bilgiler verirken aynı zamanda Yks de baraj kaç, yks okul puanı ekleme ve yks sonuclari yorumlar hakkında bilgiler vereceğiz.
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yks sınav sonuçlarının açıklanması ile çoğu öğrenci Yks tercih robotuna gözlerini çevirmiş durumda. Bizler Yks Okul Puanı Ekleme makalemiz ile yks puanları hakkında bilgiler verirken aynı zamanda Yks de baraj kaç, yks okul puanı ekleme ve yks sonuclari yorumlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Yks Birincileri 2018

Yks konuları bu yıl zorlu konular ile karşımıza çıkmaktadır bu nedenle çoğu kişi beklemediğinin altında puanlar alırken, 2018 Yks birincileri kimlerdir? diye de merak etmiyorlar değildir. Yks sınavında birinci olan kişileri merak edenler kaç kişi yks sınavında birinci oldu diye bilgiler elde etmek isterler.

Yks birincileri hakkında bilgiler vermek yerin bu makalemizde daha çok sosyal medya yks yorumları hakkında bilgiler vereceğiz. Yks kaç kişi barajı geçemedi başlığıyla da kaç kişinin barajı geçmediğini anlatacağız.

Yks puana göre bölümler

Liseden 14 sene önce mezun oldum.Bu sene tekrar yks ye girdim. Aldığım puan Türkiye’deki gençlerin ortalamasının üzerinde.Böyle bi saçmalık olabilir mi? Egemen Yks den 400 puan aldı. Oğuz barajı geçti. Neyse ki oguzun örgün öğretim gibi bir derdi yok. 1- Yks açıklandı. Öğrenciler sabırsız ancak 1. Sınav Tyt, 6 puan iken 1 puan türüne dönüştü. 2. Sınav ayt, 8 puan türü iken 4 puan türüne dönüştü. Geçen yıl sıralamaları bu nedenle bize net bilgi veremiyor, incelemeden analiz etmeden kimse cevap veremez.

Bu sene olanlar önümüzde ki yıl da yaşanacak bunun sebebi de puan türlerinin birleştirilmesi ve katsayı değişikliği. Önümüzde ki yıllarda da bu yaşanacak ve sıralamayı esneteceksiniz bari bu yıl yapın da mağdur olmayalım. Aynen bende geçen sene ygs de 210 ham puan ile 409 bin yaparken bu sene tyt de 245 puan ile 490 bin geldi. Düşmesi gerekirken 90 bin kişi geriye gittik.

Mf cilerin önünde tm ci tm cilerin önünde bir sürü mf ci var. Geçen sene YGS 6 puan türü varken bu sene tek puan türü var ve sıralamalar birbirine girdi. Bir şeyleri yaparken bazı şeyleri umursamıyorsunuz. DGS’de 0,5 ham puan kuralının mağduru bir sürü öğrenci var. Bu kural ilk defa uygulamasına rağmen ne mail, ne SMS, ne medya, ne de gözetmenler tarafından hic bir bilgi verilmedi. Bu kadar emek verdik. YKS‘deki gibi bir iyileştirme yapılmasını bekliyoruz. Yks mağdurlarının şuan ki ruh hali ; 6 yıllık bölüm : 500 puan alman lazım 5 yıllık bölüm : en az 450 4 yıllık bölüm : 300 , 350 alırsan neden olmasın 2 yıllık bölüm : Gardasim gurrbann olduğum üzme kendini..

Pursaklar Fen Lisesi öğrencimiz Kemal ŞEKERCİ YKS sınavında Y-EA puan türünde Türkiye 1. si olmuştur .Öğrencimizi tebrik ediyorum. Okulumuzda açılan Desdekleme ve Yetiştirme Kurslarında Öğrencilerimize emek veren değerli meslektaşlarıma Ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yks açıklanmış,aldığım puan var da baraj kaç puan onu nerden öğrenicez? Çoluk çocuk sahibi insanlarsınız,sorsanıza bi yumuciklerinize.

Yks Neresi Gelir

Şuan çok üzgünüm yks puanları açıklandı herkes şu puana neresi gelir diye birbirine soruyor kimsenin kendine güveni yok başarı yok eğitim sistemi resmen çökmüş durumda kimse bunlara çözüm aramıyor 63 bin ücretli öğretmen emekliliği gelmiş öğretmen yeni mezun evde kpss çalışıyor.. Yks 2019 için çalışmaya instagram çıkmış sorularını çözerek başladım neresi gelir sizce.

Yks soruları ve cevapları

YKS Açıklandı! Babam: İki soru daha yapsan Boğaziçi’ndeydin. Annem: Ben evladımı şehir dışına göndermem! Arkadaşım: Paragraf soruları roman kadar olmasaydı ben seni geçerdim. Palme: Gardaşım, bi ihtiyacın var mı gardaşım? YKS öyle gözümü korkuttu ki önümdeki soruları bile çözemiyorum noldu lan bana offf kafayı yicem sakin olmalıyım sakin olmalıyım bir yanda da tahyungu düşünmekten kafam allak bullak oldu ufff

Elbette her şeyi sisteme bağlamamak gerek ama bir düşün bakalim YGS’ye hazırlanırken biranda YKS‘ye çalıştık. Örnek soruları yayınladılar ve gerçek sınavda da bu soru tipleri gelecek dediler fakat sınava girdigimizde örnek sorularla alakası olmayan sorularla karşılaştık sorun bu. yks açıklandı edildi milyonlarca genç dram yaşıyor neden çünkü moron sınav soruları ve profluk alımı gibi kazık uzun sınav soruları var ne bekliyorsunuz!!! Eğitim ve sınav sistemi magma da yanii!!!

ÖSYM’nin 100 küsür sınavı arasından en kolay olanıYDI, bu sene yks gibi mantık soruları sordular format değişmiş gibiydi. Aslında zor değildi çözdüğümüz denemelerden farklı bir sınav gelince ufak çaplı bir şok yaşadık ve zaman yetmedi. Ama seneye girsem daha iyi yaparım. Holaquiz testinde arkadaşlarımın biri 100 bini olur vakfa bağışlar biri cıstak müzik sever klasik işaretler biri alkoliktir çay işaretler şarapçı arkadaşım bira sever birinin soruları yks ayarında nasıl bi ruh hastasısınız acaba? Şu hayatta en çok okul hayatımla ilgili açıklama yapmaktan yoruldum. “Hayır teyzecim ben tıbbı laborant değilim. Hayır amcacım benim girmem gereken sınav YKS değil. Hayır ablacım DGS başka sınav” 1 senedir aynı sorulari aynı kişilere cevaplamak ayrı dert

Yks Konuları

yks2018 kesinlikle hayatınızın dönüm noktası ya da en zor dönemi değil. sadece vizelerde yks konuları kadar sorumlu olacağınız konular olacak, cüzdanınızdaki 10 lira ile kesişeceksiniz ve otogara kadar olan dostluklar edineceksiniz. henüz başlangıç yani. 2019 yks tayfa konuları yarıladı bile. Hadi abicim hadi açıklayın şu sonuçları da ders çalışmaya başlayalım bi. Yks paylaşımlarım yüzünden sınava girdim sananlar olmuş kaç bindesin diye mesaj atanlar var ben bu sene üniversite mezunu oldum millet o yolu geçtik biz ha şuan işsizim kafede barista olarak çalışıyorum o ayrı bir konu bu düzeye gelince mesaj atın yardımcı olayım

üzgünüm yanımda olmanı istiyorum diyosun eyvallah burdayım diyorum iki dakika başkasıyla bir konu olunca hani yanımdaydın diyosun SADECE ÜZGÜNSÜN DİYE YANINDAYIM KIRMAMAK İÇİN ŞEREFSİZ DAHA NE İSTİYOSUN KÖLEN Mİ OLAYIM. YKS‘de 1 milyona yakın kişi 180 barajını geçememiş. Kapatın abi eğitim kurumlarını kapatın. Hatta okulları da kapatın kimse okumasın. Bu ne yahu kimseyi mi rahatsız etmiyor bu konu?

Sizin söylediğiniz şeyde istihdamla ilgili vır haksızlık var öğretmen olmak isteyen eğitim fakültesine gitmeli tabii ki ama şöyle de bir sorun var bazı eğitim fakültelerinde eğitim kalitesi çok düşük. Bu farkli bir konu ben yks deki başarısızlığın sebeplerinden bahsediyorum. Dün size ekonomi verileri yazmıştım ama tam 10 ay boyunca hayatımızın ortasında bulunan #lgs yi beynimden çıkarmışım teşekkür ederim.Ben ve çocuklar bu konu hakkında 2 cilt kitap yazabiliriz. Benimkiler beyaz yakalı ebeveyne sahip şanslılar ama ya diğerleri bir de #yks var tabi

Yks Kaç Kişi Barajı Geçemedi

YKS’de 1 milyona yakın kişinin baraj altında kaldığı haberi doğru mu? Doğruysa çok çok çok vahim durum oturur ağlarım 1 milyon ne çocuklar siz ciddi misiniz ya? 1 milyon çocuğumuzun baraj altında kaldığı yks sınavından sonra , Cocuklarimizin üzerinde sistem deneyleri yapan gelmiş geçmiş tüm milli eğitim bakanlarimizin kulakları çınlıyordur.. #yks2018 baraj altı kalan öğrenciler #yks2019‘a koalisyon olarak gireceklerini ve yüce milletin takdiriyle bir dahaki yks‘de barajı geçebileceklerine yürekten inandıklarına vurgu yaptılar. Türkiye’nin eğitim sisteminden bildirdik efendim.

YKS sınavında çok fazla TM öğrencisinden Sayısala geçiş be çok fazla yığılma olmuş bir kaç puan otuz kırk bin sıralama değiştiriyor. Geçen sene mf4 puan türünde uygulanmıştı baraj birleştiği için esnetilme durumu oluşmuyor mu? YKS sınavında çok fazla TM öğrencisinden Sayısala geçiş be çok fazla yığılma olmuş bir kaç puan otuz kırk bin sıralama değiştiriyor. Geçen sene mf4 puan türünde uygulanmıştı baraj birleştiği için esnetilmeli…

Yks İstratistikleri

YKS sonuçları hakkında temel bir kanıya sahip olmak için ortalamaları karşılaştırrayım diyorum ama yayınlanan istatistikler üzerinden karşılaştırılamaz gibi duruyor. Önceki senelere göre istatistik sayfasının yapısını bayağı değiştirmişler. Ve sistem de buna engel gibi. Net ortalamaları hakkında en çok merak ettiğim, hiç soru işaretlemeyenler de ortalamaya dahil mi?

Puan dağılım listesine bakınca sayılmış gibi duruyor. Eğer öyleyse netlerin yerlerde sürünmesi normal. Önceki yıllara benzer bir durum olur o zaman. Tercihlerde tamamen farklı bir sıralama olabilir(yüksek ihtimalle olacak) tek puanlı sistem nedeniyle. Dil okuyanlar etkilenmeyecektir kanımca ama diğer tarafta çok ilginç şeyler olacak gibi. Ne olacağını yine zaman gösterecek.

ÖSYM nin MSÜ için uyguladığı TYT ye 293 bin öğrenci katıldı..Bu sınavdaki öğrenci niteliği YKS ye girecek öğrenci niteliğinden daha homejen görünüyor..Bu sınavda ilk 10 bin içinde yer bulmuş öğrencilerin YKS de ilk 65 binin içinde olmaları bekleriz.Tabi bu bir istatistik

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Yks Okul Puanı Ekleme